Üdvözöllek a marketing asszisztens pozíció próbafeladat oldalán!


Örülök, hogy itt vagy, mert ez azt jelenti, hogy az önéletrajzod alapján kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan oldanál meg néhány különböző típusú feladatot. 

Fontos, hogy most arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire tudod használni a kreativitásod, milyen ötleteid vannak egy-egy új feladat megoldásához. Nem biztos, hogy ha majd együtt dolgozunk, akkor pont ez lesz a feladatod, de előfordulhat, hogy ilyen, vagy hasonló feladatokat is kapsz majd.

Ha kapsz egy részletesen leírt feladatot, akkor kérlek pontosan csináld úgy, ahogy leírtam, hogy lássam mennyire tudsz pontosan végrehajtani egy kérést. 

Szeretném, ha leírnád majd szövegesen is azt, hogy egy-egy megoldást miért választottál, azaz miért pont azt és úgy csináltad, ahogy. Tudom, hogy ez egy kis többletmunkával és idő ráfordítással jár, de kíváncsi vagyok a gondolatmenetre, amivel odáig jutottál. 

Kezdjünk is bele! 

A 0. feladatod az, hogy regisztrálj be most erre a weboldalra, és utána lépj be. Ha beléptél, látni fogod a következő feladatot.

(Ne aggódj, nem használom ezeket az adatokat semmire, ez is csak egy tesztfeladat, hogy hogyan kezelsz egy internetes felületet.)