Köszönöm az eddigi válaszaidat, folytassuk!

Elmondom most, hogy én hogyan indulnék el ezzel a feladattal, ha nekem kellene megcsinálni. Ebben a három országban megnézném a legnagyobb városokat, akár GDP szerint. A TOP 5-10 várost kiírnám magamnak egy jegyzetbe vagy excelbe, és ezekben a városokban kezdenék el keresni olyan lehetséges partnereket, akiknek küldenék egy megkeresést írásban.

Milyen partnerek lennének ezek?

  1. Pl. ügyvédi irodák, főleg olyanok, akik foglalkoznak európai befektetésekkel, ingatlan vásárlási segítséggel, vagy bármilyen külföldi letelepedéssel, hiszen az ő ügyfélkörül hasonló lehet a miénkhez.
  2. Pl. értékesítők, akik B2B szektorban dolgoznak, azaz üzleti célközönségük van, hiszen az ő kapcsolatrendszerükből lehet, hogy lesznek érdeklődők az európai befektetésre és vállalkozás indításra
  3. Pl. ingatlanbefektetésekkel, ingatlanértékesítéssel foglalkozó irodák, értékesítők., akik külföldi (nem India, nem Bangladesh és nem Pakisztán) ingatlanokat kínálnak az ügyfélkörüknek.

Ez lenne hirtelen az a három kategória fontossági sorrendben, akikkel kezdenék, de főleg az első két kategória. 

Mivel biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb 5-10 városban van több tucatnyi a jó és nívós ügyvédi irodákból, ezért az ő weboldalukat, elektronikus elérhetőségeiket kezdeném el kigyűjteni egy excelbe. 

Neked hasonló gondolatod volt? Nem baj, ha nem, abszolút lehet, hogy a Te irányod is egy szuper irány lenne!

Ezután ha ez megvan, akkor megfogalmaznék egy kapcsolatfelvételi levelet nekik.

2. feladat:

  •  Gyűjts ki 5-5-5 ügyvédi irodát mindhárom országból (India, Pakisztán, Banglades). Mindegyikhez írd oda a várost, az iroda nevét, weboldalát, e-mail címét, és ha van hozzá, akkor egy nevet, akinek lehet írni.
  • Ezt tedd be egy Google Drive-os táblázatba, és azt a táblázatot oszd meg az automatizaltceg@gmail.com e-mail címmel. A megosztás szöveges részébe írd bele, hogy miért küldöd ezt, és írd is alá.
  • Fogalmazz meg egy levelet, amit elküldenél első kapcsolatfelvételkor ezeknek az irodáknak. Ezt a levelet írd be nekem ide alulra magyarul és angolul is az űrlaphoz. Ha ezzel megvagy, akkor jön az utolsó feladatrész. 

Második feladathoz a válaszaid:

0 of 10000
0 of 10000

Ha beírtad és megvagy, akkor kattints a gombra, és jön az utolsó rész.