Szia, a 0. feladattal meg is vagy, szuper. :) Jöhet az első feladat.

Tételezzük fel, hogy van egy szolgáltatásunk, ami egy nagy értékű szolgáltatás, tehát abszolút nem való mindenkinek.

A szolgáltatás maga 60 ezer euró, és az egyik része pluszban az, hogy min. 150 ezer euróért ingatlant kell vásárolnia Budapesten annak, aki megveszi ezt a szolgáltatást.

Tehát összesen min. 210 ezer euró értékű a szolgáltatás. Ez a szolgáltatás keresett dolog, tehát folyamatosan értékesítve van más cégek által, de a mi cégünk nagyon keveset ad el belőle ahhoz képest, mint amennyit lehetne. 

A feladat az, hogy ezt a tevékenységi kört fel kell futtatni. 

Van néhány ország, ahol ezt a szolgáltatást csak mi értékesíthetjük, tehát ezekben az országokban akarunk felépíteni rá egy viszonteladói csapatot, akik értékesítik nekünk*, hiszen ők ismerik a helyi üzletembereket, célpiacot jobban.

*Fontos: Nem Neked kell értékesíteni, hanem a mostani feladat az, hogy építsünk fel egy viszonteladói csapatot az értékesítésre.

Több ilyen ország van, de első körben most ezt a hármat emelném ki közülük:

  • India
  • Bangladesh
  • Pakisztán

Kérdések:

  • Az első kérdésem, hogy mivel és hogyan indulnál el ezzel a feladattal? Kérlek azt írd le, hogy mit csinálnál konkrétan, mik lennének az első lépések, amiket megtennél, ha ezt kapnád tőlem.
  • A második kérdésem pedig, hogy hogyan kezdenél neki annak, hogy kialakíts egy partneri együttműködést? Milyen embereket, cégeket keresnél meg?

Első feladathoz a válaszaid:

0 of 10000
0 of 10000

Ha beírtad és megvagy, akkor kattints a gombra, és folytatjuk.