Kíváncsi vagy, hogy milyen az élet egy állami hivatalban?

Jó helyen jársz!

Kíváncsi vagy, hogy mik azok a munkakörülmények, amikről nem szívesen beszélnek, sőt, inkább megpróbálják eltitkolni?


Jó helyen jársz!

Évekig dolgoztam Magyarország egyetlen független költségvetéssel rendelkező állami hivatalában, és meglepődnél, hogy mennyi mindent tapasztaltam meg.

Elöljáróban csak annyit mondok, érdemes lesz vissza-visszajárni újra és újra az oldalra, mert rendszeresen közzéteszek egy-egy olyan történetet, amik lehet, hogy néhány embernek kínosak és kellemetlenek lesznek, de hát az igazságot nem mindig könnyű elviselni, nem igaz? ;)

 És, hogy miért teszem ezt? 

Ma, 2022. október 18-án egy új időszámítás kezdődött az életemben, hiszen “hőn szeretett” hivatalunk és én megváltunk egymástól. Na jó, írom érthetőbben: kirúgtak azért, mert megpróbáltam kiállni magamért. Ne aggódj, ki fogom fejteni, tetszeni fog!

Olyan dolgok is megtörténhetnek egy állami hivatalban, amiről nem gondoltad volna, hogy ez 2022-ben létezhet."

Nem akarom előre lelőni a poént, de annyira sok információm van, ami felgyűlt az évek alatt,

hogy sok-sok ideig eltart majd, amíg szépen mindent kiteregetek. Természetesen konkrét szabadalmi ügyekről nem beszélhetek, mert köt a titoktartás, de a munkakörülményekről, és arról, hogy milyen szabályszegések vannak ott benn, arról fogok. Szerencsére az elmúlt hosszú időszakban minden nap bővült a kis jegyzetem, ami táptalajt fog szolgáltatni az írásaimnak. Ebben pontos dátumok, szituációk, emberek, tények vannak. Csak azért, hogy minden a valóságot fedje, így nem leszek arra kényszerítve, hogy a “ködös emlékekben” kutakodjak.

Kérdezhetnéd megint, hogy "miért?"

Mert meguntam, hogy hülyének néznek mindenkit, beleértve leginkább azokat a magyar feltalálókat, tudósokat akikből élnek, és akik kenyeret adnak nekik.

Hamarosan jön az első blogbejegyzés, ha nem akarsz lemaradni, iratkozz fel! ;)

Megígérem, hogy izgalmas lesz és jól fogsz szórakozni, sőt nem ritkán meg is fogsz hökkenni, hogy ez tényleg megtörténhet? Súgok: igen, megtörtént. :)

Nemsokára találkozunk!

Ne hagyd ki, iratkozz fel most, hogy értesítést kapj, ha kikerülnek az új írások!

Csak add meg a keresztneved és az e-mail címed, és utána rögtön jelentkezem az írással! 

© 2024, Automatizált Cég    I       I