Történetünk

Az Automatizált Cég project megalkotásának ötletéhez hosszú út vezetett. Régóta foglalkoztatott bennünket az a gondolat, hogy mi szükséges ténylegesen ahhoz, hogy egy vállalkozó, cégvezető el tudja érni a céljait az online világban.

Arra jöttünk rá, hogy az online jelenlét fontossága nem csak egy divatos elcsépelt közhely, hanem valóban hatalmas különbséget tud jelenteni az, ha valaki kihasználja az online adta lehetőségeket, míg másvalaki csak legyint rá. 

És ezt a gondolatot tovább boncolgatva arra jutottunk, hogy azok, akik csak legyintenek rá, valószínűleg azért teszik ezt, mert azt gondolják, hogy az online jelenlét azt jelenti, hogy van egy weboldalunk, ahol leírjuk a szolgáltatásunkat/termékinformációinkat és várjuk, hogy jöjjenek az ügyfelek. 

Nem, nem erről szól.

Viszont azt kell látnunk, hogy rengeteg cégnek nincsenek olyan marketing és értékesítést támogató eszközei a weboldalához kapcsolódva, ami segíti a cége működését. Sőt, sokaknak egyáltalán nincsenek jól működő, egymáshoz hangolt rendszereik. 

Hogy ez miért lehet, annak számtalan oka van.

Viszont a megoldás csak egy: ki kell gondolni és fel kell építeni ezeket a rendszereket. Ebben tudunk mi segíteni. 

Évek óta készítünk automatizált rendszereket

Megbízóink számos különböző iparágból érkeztek, különböző igénnyel és problémával. Legtöbben más-más területet szerettek volna automatizálni, de mégis volt bennük valami közös.

Mindannyian szerették volna, ha az olyan folyamataik, amikhez nem feltétlenül szükséges emberi beavatkozás, az működjön automatikusan, és az így felszabadult erőforrásokat (emberi munkaerő és pénz) tudják hasznosítani a vállalkozás építésére.

Üdv,

Koór Béla vagyok

Szenvedélyem az automatizálás. Azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy egy kicsit átadjam ezt a szenvedélyt számodra is.

Különösen jó érzékem van ahhoz, hogy külső nézőpontból ránézzek az üzletedre, és észrevegyem azokat a pontokat, ahol növekedni tudsz, vagy hatékonyabbá tudsz válni. Imádom a rendszerépítést. Biztos vagyok benne, hogy Te is szereted, hiszen ezért építesz vállalkozást, ezért építed az életed. 

Amikor elkezdjük a konzultációt még nem ismerjük a végkifejletet, csak egy biztos pont van: nem hagyjuk abba addig, amíg nem találjuk meg azokat a lehetőségeket, ahol érdemes változtatni azért, hogy sokkal több maradjon neked.


Időből, energiából és nem mellesleg pénzből.


Jól hangzik? 


Örülök, hogy itt vagy, és olvasod ezeket a sorokat, mert ez azt jelenti, hogy számodra is fontos a hatékonyság. 


Mikor beszéljük át a Te üzletedet is?

Üzenj nekünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!