Webshop számlázó rendszer

A Webshop számlázó rendszer lényege, hogy a megrendelés leadásának hatására azonnal és automatikusan elkészüljön, és a vevőhöz eljusson az elektronikus díjbekérő, számla vagy nyugta anélkül, hogy ezzel Önnek egyetlen percet is foglalkoznia kellene

A rendszer a vásárlás után szép, formázott levélben kiküldi a vásárlónak a fizetési módtól függően a díjbekérőt, számlát vagy nyugtát a számláz.hu-n keresztül.
Amennyiben használja  a MagnetBank-os autokassza szolgáltatást, az átutalásos megrendelések az összeg beérkezése után automatikusan leszámlázódnak, és a készült számla a vásárlónak elküldésre kerül.
Ön adhat hozzáférést könyvelőjének a számlázz.hu-ban tárolt számlákhoz, így könyvelője folyamatosan naprakész lesz az Ön számláit illetően.

Az ebben a rendszerben elkészült számlákkal nincs munkája, a hibázási lehetőséget teljes mértékben kizárta. Így az Ön vagy munkatársa értékes ideje felszabadul, és olyan feladatokat tud végezni, amivel előbbre tudja vinni a vállalkozását. 

Ügyfelei elégedettebbek lesznek, hiszen azonnal megkapják a számlájukat, és emiatt a gyorsaság miatt megnő a bizalom a cég felé, könnyebben ajánlják majd az ismerőseiknek, ami forgalom növekedéshez fog vezetni.

 

 

Folyamat:

Rendelés rögzítő űrlap

Az Ön eCommerce listájához tartozó űrlap, amelyen keresztül a webshopból automatikusan beérkeznek a rendszerbe a megrendelések.

Bizonylat

Az Ön által használt számlázó szoftverrel kiállított bizonylat, amely elmentődik a megrendelés adatai közé.
Támogatott számlázó szoftverek: Számlázz.hu, Számlázz.könnyen, Cashman-FX, Freshbooks, Innvoice

Visszaigazoló levél

Vásárlás visszaigazoló levél, amelyben biztosítja a vevőt, hogy rendelését fogadta, és mellékeli az elkészült díjbekérőt, számlát vagy nyugtát.

l
Utalásos érkeztető űrlap

Ezen az űrlapon keresztül tudja jelölni egy átutalásos megrendelés esetén, hogy a befizetés megtörtént, és ennek hatására állítódik ki a számla, mely szintén automatikusan elküldésre kerül a vásárló részére.
Amennyiben Ön használja a számlázz.hu autokassza funkcióját, az érkeztetés emberi beavatkozás nélkül megtörténik.

Befizetése megérkezett levél

Ez az a levél, amelyet az átutalásos megrendelőknek küld ki, amikor befizetésük megérkezik Önhöz. Ebben küldi ki a számlát, és biztosítja vásárlóját arról, hogy a szállításnak vagy átvételnek innentől már nincs akadálya.

Dolgozzon velünk!

Amennyiben elnyerte tetszését rendszerünk, vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen az Ön számlázása is rövid időn belül automatikus.